Webdesign by MiCasa

OVER MI CASA

Nicole van der Staaij-Heuvers droomde al vele jaren van het runnen van een eigen zaak. Afgelopen zomer kwam haar droom uit en is ze eigenaresse van
Mi Casa Oss in hartje Oss. "Het is zo ontzettend leuk om te doen, nog mooier dan ik had verwacht."

Nicole werkte 27 jaar bij een accountantskantoor, maar het bedrijf werd dit jaar verkocht aan een groot bedrijf. "Ik ben meegegaan, maar wilde uiteindelijk liever de overstap maken naar iets waar mijn hart echt ligt. Via via had ik gehoord dat de eigenaar van Mi Casa Oss wilde stoppen en op Koningsdag zaten we voor het eerst om de tafel. Op Hemelvaartsdag ben ik het pand goed gaan bekijken. Het werd steeds serieuzer en toen de financiële kant er goed uitzag, kon ik mijn droom gaan verwezenlijken." In augustus was de overname een feit en gaat ze door het leven als zelfstandig ondernemer. "Een goedlopend bedrijf overnemen is natuurlijk wel anders dan alles nog op moeten bouwen. Het werk is echt heel leuk om te doen. Het is wel spannend, maar ik voel me steeds relaxter, ook omdat ik veel steun krijg van de medewerkers. Alles valt op z'n plaats." Aandacht voor de klant staat hoog in het vaandel bij Mi Casa Oss. "Klanten worden behandeld zoals ik zelf ook graag behandeld zou worden. Hier is een gezellige sfeer en we streven ernaar iedereen met een grote glimlach het pand uit te zien gaan." Ze heeft lovende woorden over voor De Schakel. "Een geweldig straatje in het Osse centrum. Een superlocatie die we nog meer op de kaart willen zetten. Daar werken we als ondernemers onderling hard aan.

Variëteit.

Bij Mi Casa Oss heeft Van der Staaij-Heuvers niet heel veel veranderd. In de zaak blijft de combinatie van sieraden, tassen, woondecoraties en eigentijdse kleding centraal staan. Wel breidde ze het assortiment wat uit. "Met deze variëteit kunnen we iedereen helpen. Van tieners tot senioren, iedereen kan hier terecht voor een leuke aankoop." Ze kijkt zeer positief naar de toekomst. "Het gaat erg goed en ik hoop dit werk nog lang te mogen doen. Er zijn veel vaste klanten, maar er komen ook steeds meer nieuwe mensen binnen. En ik hoop de naamsbekendheid nog verder te vergroten." Kijk voor meer informatie op de Facebook-pagina of bel naar (0412) 47 48 45.